Stalen rijplaten huren

Wilt u stalen rijplaten huren, omdat u een tijdelijk pad wilt aanleggen waar zware voertuigen over kunnen rijden? Verhuurbedrijf Kolbe verzorgt stalen rijplaten verhuur voor zowel zakelijke partijen als particulieren en verenigingen. Onze platen hebben een uitstekende dikte en daardoor zullen ze niet snel krombuigen. In combinatie met een ruime voorraad maakt dat ons een uniek rijplatenverhuurbedrijf.

Huur stalen rijplaten bij ons en u geniet van uitstekende service, advies op maat, scherpe prijzen en snelle levering op locatie. Indien gewenst leggen wij voor u de platen op een efficiënte en betrouwbare manier. Let wel op: de minimale huurperiode is één week.

Het huren van stalen rijplaten doet u bij Kolbe

 • Rijplaten verhuur die gegarandeerd recht en schoon zijn
 • Ontvang binnen slechts 6 uur een vrijblijvende offerte
 • Stalen rijplaten verhuur vanaf €0,85 per dag
 • Stalen rijplaten die voor een stevige ondergrond zorgen
 • Door de goede dikte (minimaal 15 mm) buigen de platen minder snel krom
 • Ruime voorraden aan rijplaten
 • Stalen rijplaten verhuur: uitstekende service, advies op maat en scherpe prijzen
 • Onze rijplaten zijn van hoogwaardige kwaliteit
 • Eigen professionele schoonmaakapparatuur voor de rijplaten
 • Minimale huurperiode is één week
 • Specialist in het verhuur van bouwhekken, dranghekken, kunststof en stalen rijplaten en opslagcontainer huren

Transport en het leggen van de platen kunnen ook door ons verzorgd worden.
Vraag een offerte aan en u ontvangt binnen 6 uur onze reactie. Neem contact op als u meer informatie wilt ontvangen over onze rijplaten van staal.

Snelle offerte aanvragen

 • MM slash DD slash JJJJ
 • MM slash DD slash JJJJ
 • Formaat: 400 x 100 x 2 cm
 • Formaat: 500 x 150 x 1,4/1,5 cm
  Formaat: 600 x 170 x 1,4/1,5 cm

Stalen rijplaten verhuur

Van staal gemaakte rijplaten worden gebruikt om een stevige ondergrond te bieden op terreinen waar zware wagens en machines over moeten rijden. Voor buiten bouwplaatsen zijn de stalen platen uitermate geschikt. Ook bieden ze een looppad bij evenementen als festivals en concerten in de buitenlucht. Tevens beschermen de rijplaten het straatwerk en bedekken ze gazons.

Naast een rijplaat van staal leveren wij ook een rijplaat van kunststof. Hét verschil tussen kunststof en staal is dat staal zwaarder belast kan worden. Als u tijdelijk rijplaten nodig heeft die intensief gebruikt gaan worden, zijn stalen rijplaten de beste oplossing.

Kunststof rijplaten worden onder meer gebruikt voor grasvelden, straten, tuinen en looppaden voor festivals. Het materiaal is lichter dan staal, het kan zware belasting simpelweg niet aan.

Vrachtauto volgeladen met rijplaten

Stalen rijplaten van 5-6 meter lang huren

De afmetingen van onze stalen rijplaten zijn als volgt: 5-6 meter lang, 1,5 meter breed en een dikte van 15 millimeter. Door deze goede dikte buigen de platen niet snel krom. De platen van staal zijn vooral geschikt voor een pad waar zware wagens overheen moeten rijden. U kunt dan beter kiezen voor platen van staal, omdat deze het gewicht van de vrachtwagens beter kunnen houden. Klik hier  voor de stalen rijplaten van 6 meter

Kunststof rijplaten van 4 meter lang huren

Onze kunststof rijplaten hebben de volgende afmetingen: 4 meter lang, 1 meter breed en een dikte van 20 millimeter. Ook deze dikte zorgt voor minder snel krombuigen. U kunt deze platen het beste gebruiken voor gazons en looppaden. Deze ondergronden kunnen het gewicht van platen van staal vaak niet aan. Wij leveren de platen bij u en kunnen deze indien gewenst ook voor u neerleggen. Zodra u de platen niet meer nodig hebt, zullen wij ze weer komen ophalen. Neem contact met ons op voor de verhuur van deze rijplaten. Indien u nog vragen over deze platen hebt, beantwoorden wij deze ook graag.

Snelle levering door heel Nederland

Iedereen in Nederland mag onze stalen rijplaten huren. Wij brengen de platen zowel naar Noord- als Zuid-Nederland. Van Rotterdam en Utrecht tot Assen en Den Bosch. Ook graag onze rijplaten verhuur service ervaren? Vraag direct een offerte aan.

De huurprijs voor stalen rijplaten

Wij hanteren een huurprijs van €0,85 per dag. Wilt u graag de exacte prijzen weten voor onze stalen rijplaten? Het beste is dan om een offerte aan te vragen. Wij reageren binnen een dag op uw aanvraag en laten aan uw weten wat de huurprijs zal zijn voor uw gewenste aantal stalen rijplaten.

“Maak kennis met onze stalen rijplaten verhuur”

Huur stalen rijplaten bij Kolbe

Graag stalen rijplaten huren? Kom dan in contact met Kolbe. Doe een offerte-aanvraag of bel ons voor meer informatie over de verhuur van onze rijplaten. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 06-53219467 of 0529 433 767. Buiten kantoortijden kunt u een e-mail sturen. Hebt u nog vragen? Neem dan ook gerust contact met ons op. Wij geven u graag meer informatie over onze service.

Om direct een offerte aan te vragen, vult u zeer eenvoudig het offerte formulier in. Wij nemen binnen 6 uur nadat u het formulier naar ons verzonden hebt contact met u op voor de offerte. Bij ons krijgt u altijd rechte en schone rijplaten.