Stalen rijplaten huren

Wilt u stalen rijplaten huren, omdat u een tijdelijk pad wilt aanleggen waar zware voertuigen overheen kunnen rijden? Verhuurbedrijf Kolbe verzorgt stalen rijplaten verhuur voor zowel zakelijke partijen als particulieren en verenigingen. Onze rijplaten hebben een uitstekende dikte. Hierdoor zullen ze niet snel krombuigen. In combinatie met een ruime voorraad maakt dat ons een uniek rijplatenverhuurbedrijf.

Huur stalen rijplaten bij ons en u geniet van uitstekende service, advies op maat, scherpe prijzen en snelle levering op locatie. Indien gewenst leggen wij voor u de platen op een efficiënte en betrouwbare manier neer. Let wel op: de minimale huurperiode is één week. Voor stalen rijplaten verhuur kunt u ook bij ons terecht!

Het huren van stalen rijplaten doet u bij Kolbe

 • Rijplaten verhuur die gegarandeerd recht en schoon zijn
 • Ontvang binnen slechts 6 uur een vrijblijvende offerte
 • Stalen rijplaten verhuur vanaf €0,85 per dag
 • Stalen rijplaten die voor een stevige ondergrond zorgen
 • Door de goede dikte (minimaal 15 mm) buigen de platen minder snel krom
 • Ruime voorraden aan rijplaten
 • Stalen rijplaten verhuur: uitstekende service, advies op maat en scherpe prijzen
 • Onze rijplaten zijn van hoogwaardige kwaliteit
 • Eigen professionele schoonmaakapparatuur voor de rijplaten
 • Minimale huurperiode is één week
 • Specialist in het verhuur van bouwhekken, dranghekken, kunststof en stalen rijplaten en opslagcontainer huren

Het transport en het leggen van de platen kan ook door ons worden verzorgd. Vraag een offerte aan en u ontvangt binnen 6 uur onze reactie. Neem contact op als u meer informatie wilt ontvangen over onze rijplaten van staal.

Stalen rijplaten verhuur

Van staal gemaakte rijplaten worden gebruikt om een stevige ondergrond te bieden op terreinen waar zware wagens en machines over moeten rijden. Voor buiten bouwplaatsen zijn de stalen platen uitermate geschikt. Ook bieden ze een looppad bij evenementen als festivals en concerten in de buitenlucht. Tevens beschermen de rijplaten het straatwerk en gazons. Op deze manier merkt u niet dat er stalen rijplaten hebben gelegen.

Naast een rijplaat van staal leveren wij ook een rijplaat van kunststof. Kunststof rijplaten worden onder meer gebruikt voor grasvelden, straten, tuinen en looppaden voor festivals. Het verschil tussen kunststof en staal, is dat staal zwaarder belast kan worden. Het kunststofmateriaal is lichter dan staal en het kan zware belasting simpelweg niet aan. Als u tijdelijk rijplaten nodig hebt die intensief gebruikt gaan worden, zijn stalen rijplaten de beste oplossing. Het huren van stalen rijplaten huren doet u bij Kolbe.

Vrachtwagen haalt met machine de bouwhekken eraf

Stalen rijplaten huren van 5 tot 6 meter lang huren

De afmetingen van onze stalen rijplaten zijn als volgt: 5 tot 6 meter lang, 1,5 meter breed en een dikte van 15 millimeter. Door deze goede dikte buigen de platen niet snel om. De platen van staal zijn vooral geschikt voor een pad waar zware wagens overheen moeten rijden. U kunt dan beter kiezen voor platen van staal, omdat deze het gewicht van de vrachtwagens beter kunnen houden.

Kunststof rijplaten huren van 4 meter lang huren

Onze kunststof rijplaten hebben de volgende afmetingen: 4 meter lang, 1 meter breed en een dikte van 20 millimeter. Ook deze dikte zorgt voor het minder snel krombuigen van de rijplaten. U kunt deze platen het beste gebruiken voor gazons en looppaden. Deze ondergronden kunnen het gewicht van platen van staal vaak niet aan. Kunststof rijplaten huren? Wij leveren de platen bij u op locatie en kunnen deze indien gewenst ook voor u neerleggen. Zodra u de platen niet meer nodig hebt, komen wij ze weer ophalen.

Snelle levering door heel Nederland

Heeft u besloten om stalen rijplaten te huren? Bij Kolbe geniet u altijd van een snelle levering door heel Nederland. Iedereen in Nederland mag onze stalen rijplaten huren. Wij brengen de platen zowel naar het noorden als het zuiden. Van Rotterdam en Utrecht tot Assen en Den Bosch. Ook graag onze rijplaten verhuur service ervaren? Door het aanvragen van een offerte kunnen wij passende service leveren.

De huurprijs voor stalen rijplaten

Wij hanteren een huurprijs van €0,85 per dag. Wanneer u graag de exacte prijzen wilt weten voor de huur van onze stalen rijplaten, raden we u aan om een offerte aan te vragen. Wij reageren binnen een dag op uw aanvraag en laten u weten wat de huurprijs zal zijn voor het gewenste aantal stalen rijplaten.

“Maak kennis met onze stalen rijplaten verhuur”

Huur stalen rijplaten bij Kolbe

Graag stalen rijplaten huren? Kom dan in contact met Kolbe. Doe een offerteaanvraag of bel ons voor meer informatie over de verhuur van onze rijplaten. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 06-53219467 of 0529 433 767. Buiten kantoortijden kunt u een e-mail sturen naar info@kolbe.nl. Hebt u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven u graag meer informatie over onze stalen rijplaten verhuur service.

Om direct een offerte aan te vragen, vult u zeer eenvoudig het offerteformulier in. Wij nemen binnen 6 uur nadat u het formulier naar ons verzonden hebt contact met u op voor de offerte. Kolbe is de specialist op het gebied van de huur van stalen rijplaten. Bij ons ontvangt u altijd rechte en schone rijplaten.

Vraag een offerte aan Bel: 06-53 21 94 67

Wat kost stalen rijplaten huren?

Stalen rijplaten huren kost € 0,85 per dag. Weten wat de exacte huurprijs zal zijn voor het gewenste aantal stalen rijplaten? Vraag een vrijblijvende offerte aan, binnen 6 uur ontvangt u een antwoord.

Wat wegen stalen rijplaten?

Een stalen rijplaat met een lengte van 5 meter en breedte van 1,5 meter weegt 900 kilogram. Een stalen rijplaat die 6 meter lang en 1,5 meter breed is, heeft een gewicht van 1080 kilogram.

Hoe dik is een stalen rijplaat?

Een stalen rijplaat van Kolbe is 15 mm dik. Dit is een prima dikte, want zo buigen de platen niet snel krom. Zware vrachtwagens kunnen zonder problemen over de platen heen rijden.

Hoe worden de stalen rijplaten geleverd?

Wij regelen het transport van de stalen rijplaten. We rijden met speciaal gebouwde vrachtwagens door heel Nederland om onze rijplaten af te leveren op de gewenste plek. Op deze manier kunnen wij de stalen rijplaten snel, efficiënt en betrouwbaar leveren.