Rijplaten verhuur

Kolbe biedt rijplaten verhuur door heel Nederland aan. Zowel voor zakelijke als particuliere doeleinden huurt u schone en rechte rijplaten. We beschikken als een van de weinige aanbieders over een grote voorraad aan kunststof en stalen rijplaten met een goede dikte. Dankzij die juiste dikte buigen onze rijplaten niet snel krom.

De minimale huurperiode van de rijplaten bedraagt één week. Huur rijplaten bij ons bedrijf en ons team zorgt ervoor dat de rijplaten snel naar uw gewenste locatie getransporteerd worden. Dit is onderdeel van onze rijplaten verhuurservice. Indien gewenst, verzorgen we ook het leggen op een efficiënte en betrouwbare manier.

U kunt direct een vrijblijvende offerte aanvragen, deze ontvangt u al binnen 6 uur. Neem contact met ons op als u vragen heeft, meer informatie wenst of advies wilt inwinnen. We staan te allen tijde voor u klaar en beantwoorden al uw vragen.

Rijplaten verhuur door Kolbe

 • Leveren rechte en schone rijplaten;
 • Snelle responstijd – binnen 6 uur een reactie;
 • Huur rijplaten van minimaal 15 mm dik, waardoor ze minder snel krombuigen;
 • Gespecialiseerd in bouwhekken, dranghekken, rijplaten, oprijplaten en draglineschotten;
 • Ruime voorraden;
 • Snel te leveren bij u op locatie;
 • Rijplaten verhuur van zeer goede kwaliteit;
 • Eigen apparatuur om de rijplaten schoon te maken.

Rijplaten huren voor een betere toegang

Door rijplaten te huren kunt u makkelijk en snel tijdelijk toegangswegen aanleggen, en plekken van een tijdelijke ondergrond voorzien. Deze tijdelijke verharding zorgt ervoor dat de bereikbaarheid van het evenement of bouwproject wordt gegarandeerd. Ook kan een rijplaat de ondergrond tegen een hoge belasting beschermen. Rijplaten zijn ideaal voor bouwterreinen, maar ook voor evenementen. We verhuren rijplaten aan verschillende branches, vooral aan de evenementenbranche, kraanopstelplaatsen, weg- en waterbouw en grondboor- en bronbemalingstechniek.

Vrachtwagen haalt met machine de bouwhekken eraf

Zakelijke en particuliere rijplaten verhuur

Met rijplaten kunt u straatwerk beschermen, een gazon bedekken of een vervoerspad aanleggen. Zowel zakelijke als particuliere klanten en verenigingen kunnen bij ons terecht voor rijplaten verhuur. De rijplaten zorgen voor een stevige ondergrond. Zware voertuigen, rolstoelen en voetgangers kunnen zich probleemloos over de platen bewegen. De toepassing van de rijplaten is geheel afhankelijk van het materiaal waarvan de platen gemaakt zijn. We verhuren rijplaten van staal, maar ook rijplaten van kunststof. Ook voor het huren van oprijplaten en draglineschotten kunt u bij ons terecht. Kortom, we verhuren alle attributen voor bouwplaatsinrichting.

Wat onze klanten over ons zeggen

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged.

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged.

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged.

Rijplaten huren van kunststof of staal

Onze rijplaten zijn gemaakt van kunststof of staal. Kunststof platen zijn lichter en meer geschikt voor het bedekken van een gazon of straatwerk. Stalen rijplaten zijn sterker en dus beter geschikt op bouwterreinen. Voor het vervoer van zware voertuigen wordt het gebruik van stalen rijplaten aanbevolen. Het is bij ons mogelijk om stalen rijplaten te huren in combinatie met bouw- en dranghekken. In dat geval kunnen we scherpe tarieven afspreken. De afmetingen van onze kunststof rijplaten zijn: 4 meter lang, 1 meter breed, 20 millimeter dikte. De afmetingen van stalen rijplaten zijn: 5 meter lang, 1,5 meter breed en 15 millimeter dikte.

Oprijplaten huren

U kunt bij ons ook oprijplaten huren. Met oprijplaten die vastgezet worden aan een vrachtwagen of aanhangwagen is het makkelijker om een machine, voertuig of platen in en uit te laden. Een oprijplaat plaatst u aan de ene kant op de grond en aan de andere kant op de rand van de wagen. Vervolgens rijdt u het object gemakkelijk omhoog of omlaag. Meer weten over het huren van oprijplaten? Neem gerust contact met ons op.

Bouwhekken, dranghekken en festivalhekken

We verhuren ook bouwhekken, dranghekken en festivalhekken met of zonder zeil in de kleuren wit of zwart. Met deze hekken sluit u terreinen af en behoudt u de volledige controle over in- en uitgangen. Zodoende wordt het evenement of de bouwplaats beschermd tegen ongewenste bezoekers en diefstal. Het hekwerk wordt geplaatst met een kunststofvoet. Daarnaast gebruiken we voldoende klemmen en schoren om de stabiliteit te bewaren. De bouwhekken worden geleverd in kratten, let op: maximaal 25 stuks per krat.

Draglineschotten

Bij ons kunt u ook – naast rijplaten en oprijplaten – ook draglineschotten huren. Draglineschotten worden vaak gebruikt als werkplateau voor rupskranen, heistallingen en ander constructiemateriaal dat erg zwaar is. Bij hijswerkzaamheden met (mobiele) kranen kunnen de draglineschotten ook de gronddruk per vierkante meter verminderen, doordat de draglineschotten voor extra drukverdeling zorgen. Ook worden draglineschotten gebruikt bij het vervoeren van zwaardere ladingen in schepen. De druk kan ermee verdeeld worden over grotere oppervlakten.

Verzorgd transport

Door gebruik te maken van onze eigen speciaal gebouwde vrachtwagens, kunnen we snel, efficiënt en betrouwbaar werken en leveren. Het transport van de rijplaten nemen we volledig uit handen, zodat u daar geen omkijken naar heeft. We zorgen ervoor dat de platen tijdig op uw locatie worden afgeleverd, uiteraard in overleg met u. Bent u benieuwd naar de kosten van onze rijplatenverhuur? Wij hanteren scherpe prijzen. Vraag een offerte aan en wij berekenen de prijs voor u.

Het leggen van de rijplaten gebeurt exact volgens uw wensen. Onze deskundige medewerkers zullen ter plaatse met u overleggen om alles naar tevredenheid te regelen. De minimale verhuurperiode voor de rijplaten bedraagt een week. Zodra u de platen niet langer nodig heeft, halen wij ze ook weer op met onze eigen vrachtwagens.

Rijplaten verhuur door heel Nederland

Heel Nederland kan voor het huren van rijplaten bij Kolbe terecht. We verhuren en leveren de rijplaten door heel het land, op iedere locatie. Van Rotterdam tot Eindhoven, en van Groningen tot Limburg. We hebben onder meer klanten in de volgende provincies:

 • Overijssel
 • Gelderland
 • Drenthe
 • Brabant
 • Groningen
 • Zeeland
 • Limburg

Huur rijplaten bij Kolbe

Oprijplaten, draglineschotten en rijplaten huren doet u bij ons. Heeft u een vraag over wat we voor u kunnen betekenen? Neem voor meer informatie of deskundig advies gerust contact op met onze adviseurs. U kunt contact opnemen door te bellen naar 06-53219467 of 0529 433 767. Daarnaast beantwoorden we uw vragen ook graag op een andere manier. Buiten kantoortijden mag u ons een e-mail sturen, vervolgens komen we zo snel mogelijk bij u terug. We geven u graag advies over rijplaten verhuur én bieden u de beste service.

Vul het offerteformulier in als u een vrijblijvende offerte voor onze rijplaten verhuur wilt aanvragen. Binnen uiterlijk 6 uur na het invullen ontvangt u van ons een reactie. Huur rijplaten bij Kolbe en u bent verzekerd van rechte, schone rijplaten van 15 mm tot 20 mm dik.

Vraag een offerte aan Bel: 06-53 21 94 67

Welke soorten rijplaten bieden wij aan voor verhuur?

Als het gaat om het huren van rijplaten, dan bieden wij een breed scala aan opties om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Onze verhuurservice omvat verschillende soorten rijplaten die geschikt zijn voor diverse toepassingen. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende soorten rijplaten die wij aanbieden:

 • Stalen rijplaten: Deze zijn vervaardigd van duurzaam staal en bieden uitstekende stabiliteit en draagvermogen. Ze zijn ideaal voor het creëren van tijdelijke rijpaden en toegangswegen op bouwplaatsen.
 • Kunststof rijplaten: Deze rijplaten zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof materiaal, waardoor ze lichtgewicht en gemakkelijk te hanteren zijn. Ze zijn bijzonder geschikt voor het beschermen van ondergronden, zoals gazons en bestrating en kunnen tegen zware belasting.
Wat is de maximale belasting die de rijplaten kunnen dragen?

De maximale belasting die onze rijplaten kunnen dragen, varieert afhankelijk van het type rijplaat dat u huurt. Hier zijn de geschatte maximale belastingen voor de verschillende soorten rijplaten:

 • Stalen rijplaten: Deze zijn geschikt op bouwterreinen, voor het vervoer van zware voertuigen worden stalen rijplaten aanbevolen.
 • Kunststof rijplaten: Deze hebben meestal een maximale belasting van ongeveer 5-10 ton, hier kunnen lichtere voertuigen oprijden.

 

Hoe lang is de minimale en maximale verhuurperiode voor de rijplaten?

De minimum verhuurperiode is één week. We adviseren u contact met ons op te nemen om de exacte verhuurperiode voor uw specifieke project te bespreken. Ons vriendelijke en professionele team staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste verhuurperiode die past bij uw behoeften.

 

Wat zijn de kosten van rijplaten verhuur?

De kosten van rijplatenverhuur kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type rijplaat, de verhuurperiode en de hoeveelheid rijplaten die u nodig heeft. Hier zijn enkele belangrijke punten om in gedachten te houden wat betreft de kosten:

 • Type rijplaat
 • Verhuurperiode
 • Hoeveelheid rijplaten

Om een nauwkeurige prijsopgave te ontvangen voor de rijplatenverhuur, raden wij u aan contact met ons op te nemen. Ons team kan u voorzien van gedetailleerde informatie over de kosten en een offerte op maat opstellen op basis van uw specifieke vereisten.