Rijplaten verhuur

Kolbe biedt rijplaten verhuur door heel Nederland aan. Voor zowel zakelijke als particuliere doeleinden kunt u bij ons schone en rechte rijplaten huren. Wij beschikken als een van de weinige over een grote voorraad aan diverse rijplaten met een goede dikte. Dankzij die juiste dikte buigen onze rijplaten niet snel krom.

De minimale huurperiode van de rijplaten bedraagt één week. Huur rijplaten bij Kolbe en ons team zorgt dat de rijplaten snel naar uw locatie getransporteerd worden. Dat is een deel van onze rijplaten verhuur service. Tevens wordt, indien gewenst, het leggen ook door ons op efficiënte en betrouwbare wijze verzorgd. U kunt direct een vrijblijvende offerte aanvragen, deze ontvangt u al binnen 6 uur. Of neem contact met ons op als u vragen heeft, meer informatie wenst of advies wilt inwinnen. Wij staan voor u klaar.

Rijplaten verhuur bij Kolbe

 • Leveren altijd rechte en schone rijplaten;
 • Snelle responstijd – binnen 6 uur een reactie;
 • Huur rijplaten van minimaal 15 mm dik, waardoor ze minder snel krombuigen;
 • Gespecialiseerd in bouwhekken, dranghekken, rijplaten, oprijplaten en draglineschotten;
 • Ruime voorraden;
 • Snel te leveren bij u op locatie;
 • Rijplaten verhuur van zeer goede kwaliteit;
 • Eigen apparatuur om de rijplaten schoon te maken.

Rijplaten huren voor een betere toegang

Door rijplaten te huren kunt u makkelijk en snel tijdelijk toegangswegen aanleggen, en plekken van een tijdelijke ondergrond voorzien. Deze tijdelijke verharding zorgt ervoor dat de bereikbaarheid van het evenement of bouwproject wordt gegarandeerd. Ook kan een rijplaat de ondergrond tegen een hoge belasting beschermen. Rijplaten zijn ideaal voor bouwterreinen, maar ook voor evenementen. Wij verhuren rijplaten aan verschillende branches, met name aan de evenementenbranche, kraanopstelplaatsen, weg- en waterbouw, en grondboor- en bronbemalingstechniek.

Vrachtwagen haalt met machine de bouwhekken eraf

Zakelijke en particuliere rijplaten verhuur

Met rijplaten kunt u straatwerk beschermen, een gazon bedekken of een vervoerspad aanleggen. Zowel zakelijke als particuliere klanten en verenigingen kunnen bij ons terecht voor rijplaten verhuur. De rijplaten zorgen voor een stevige ondergrond. Zware voertuigen, rolstoelen en voetgangers kunnen zich probleemloos over de platen bewegen. De toepassing van de rijplaten is geheel afhankelijk van het materiaal waarvan de platen gemaakt zijn. We verhuren rijplaten van staal, maar ook rijplaten die gemaakt zijn van kunststof. Maar ook voor het huren van oprijplaten en draglineschotten kunt u bij ons terecht.

Wat onze klanten over ons zeggen

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged.

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged.

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged.

Rijplaten huren van kunststof of staal

Onze rijplaten zijn gemaakt van kunststof of staal. Kunststof platen zijn lichter en meer geschikt voor het bedekken van een gazon of straatwerk. Stalen rijplaten zijn sterker en dus beter geschikt op bouwterreinen. Voor het vervoer van zware voertuigen wordt het gebruik van stalen rijplaten aanbevolen. Het is bij ons mogelijk om stalen rijplaten te huren in combinatie met bouw- en dranghekken. In dat geval kunnen er scherpe tarieven afgesproken worden. De afmetingen van onze kunststof rijplaten zijn 4 meter lang, 1 meter breed, 20 millimeter dikte, de afmetingen van stalen rijplaten zijn 5 meter lang, 1,5 meter breed en 15 millimeter dikte.

Oprijplaten huren

U kunt bij Kolbe ook oprijplaten huren. Met oprijplaten die vastgezet worden aan een vrachtwagen of aanhangwagen is het makkelijker om een machine, voertuig of platen in en uit te laden. Een oprijplaat plaatst u aan de ene kant op de grond en aan de andere kant op de rand van de wagen. Vervolgens kunt u het object gemakkelijk omhoog of omlaag rijden. Meer weten over het huren van oprijplaten? Neem gerust contact met ons op.

Bouwhekken, dranghekken en festivalhekken

Wij verhuren ook bouwhekken, dranghekken en festivalhekken met of zonder zeil in de kleuren wit of zwart. Met deze hekken kunt u terreinen afsluiten en de in- en uitgangen beheren. Zodoende wordt het evenement of de bouwplaats beschermd tegen ongewenste bezoekers en diefstal. Het hekwerk wordt geplaatst met een kunststof voet. Daarnaast gebruiken we voldoende klemmen en schoren om de stabiliteit te bewaren. De bouwhekken worden geleverd in kratten, maximaal 25 stuks per krat.

Draglineschotten

Bij Kolbe kunt u ook naast rijplaten huren en oprijplaten ook draglineschotten huren. Draglineschotten worden vaak gebruikt als werkplateau voor rupskranen, heistallingen en ander constructiemateriaal dat erg zwaar is. Bij hijswerkzaamheden met (mobiele) kranen kunnen de draglineschotten ook de gronddruk per vierkante meter verminderen, doordat de draglineschotten voor extra drukverdeling zorgen. Ook worden draglineschotten gebruikt bij het vervoeren van zwaardere ladingen in schepen. De druk kan ermee verdeeld worden over grotere oppervlakten.

Verzorgd transport

Door met eigen, speciaal gebouwde, vrachtwagens te transporteren kunnen wij snel, efficiënt en betrouwbaar werken en leggen. U heeft geen omkijken naar het transport van de rijplaten, want wij nemen u het transport uit handen. Wij leveren de platen tijdig bij u op locatie, in afspraak met u.

Ook het leggen gebeurt uiteraard precies op basis van uw wensen. Daarvoor zullen onze vakkundige medewerkers op locatie met u overleggen. De minimale rijplaten verhuurperiode bedraagt een week. Zodra u de platen niet meer nodig heeft, zullen wij deze ook weer ophalen met onze vrachtwagens.

Rijplaten verhuur door heel Nederland

Heel Nederland kan voor het huren van rijplaten bij Kolbe terecht. Wij verhuren en leveren de rijplaten door het heel Nederland, op iedere locatie. Van Rotterdam tot Eindhoven, en van Groningen tot Limburg. Kolbe heeft onder meer klanten in de volgende provincies:

 • Overijssel
 • Gelderland
 • Drenthe
 • Brabant
 • Groningen
 • Zeeland
 • Limburg

Huur rijplaten bij Kolbe

Oprijplaten, draglineschotten en rijplaten huren doet u bij Kolbe. Heeft u een vraag over wat we voor u kunnen betekenen? Neem voor meer informatie of deskundig advies gerust contact op met onze adviseurs. U kunt contact opnemen door te bellen naar 06-53219467 of 0529 433 767. Daarnaast beantwoorden wij uw vragen ook graag op een andere manier. Buiten kantoortijden kunt u ons een e-mail sturen, vervolgens komen we zo snel mogelijk bij u terug. Wij geven u graag advies over rijplaten verhuur én bieden u de beste service.

Vul het offerteformulier in als u een vrijblijvende offerte voor rijplaten verhuur wilt aanvragen. Binnen uiterlijk 6 uur na het invullen ontvangt u van ons een reactie. Huur rijplaten bij Kolbe en u bent verzekerd van rechte, schone rijplaten van 15 mm tot 20 mm dik.