Op zoek naar stalen rijplaten verhuur in Groningen of omgeving? Kolbe verhuurt zowel stalen als kunststof rijplaten. Wij leveren onze rijplaten in Groningen, maar ook de rest van Nederland. Als een van de weinige verhuurders hebben wij altijd voldoende rijplaten staan. Deze platen zijn mooi dik, waardoor ze niet krom zullen buigen.

Wij bieden rijplaten verhuur voor zakelijke partijen aan, voor verenigingen, maar ook voor particulieren. De minimale huurperiode is altijd een week. Kiest u ervoor bij ons te huren? Dan komen wij de rijplaten snel, op een afgesproken moment, afleveren op locatie. Het leggen van de platen wordt eveneens door ons verzorgd.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan en krijg deze binnen 6 uur toegestuurd.

Rijplaten verhuur door Kolbe

 • Altijd rechte en schone platen huren
 • Goede dikte van minimaal 15mm
 • Ruime voorraden
 • Wij zorgen voor een snel transport en levering op locatie
 • Zowel verhuur van kunststof als stalen rijplaten
 • We beschikken over eigen apparatuur om de rijplaten schoon te maken
 • Uitstekende service, advies en prijs
 • Responstijd van maximaal 6 uur

Kunststof rijplaten verhuur

Kolbe biedt zowel rijplaten verhuur van stalen als kunststof platen aan. Onze kunststof rijplaten hebben de volgende afmetingen: 4 meter lang, 1 meter breed en 2 centimeter dik. Wanneer u rijplaten nodig heeft voor een tijdelijke verharding bieden kunststof platen uitkomst. Deze zijn onder meer geschikt om op grasvelden te leggen, op straten, het aanleggen van tuinen, of het creëren van paden op terreinen van evenementen.

Kunststof rijplaten zijn lichter dan stalen prater, waardoor transport makkelijker is. Tevens dempen ze geluid beter en bevatten ze geen scherpe randen.

Stalen rijplaten verhuur

Onze stalen rijplaten hebben andere afmetingen. Deze zijn namelijk 5 meter lang, 1.5 meter breed en 15mm dik. Wanneer u paden wilt aanleggen waar zware voertuigen zich over vervoeren raden wij stalen rijplaten aan. Deze platen zijn namelijk zeer geschikt om een stevige ondergrond te creëren voor wagens, machines of opslag. In het bijzonder zijn stalen rijplaten geschikt voor een bouwplaats.

Stalen rijplaten kunnen zwaarder belast worden en zijn dus geschikt voor intensief gebruik.

Verhuur van rijplaten door heel Nederland

Zowel als zakelijke klant, vereniging als particulier kunt u bij ons terecht voor het huren van rijplaten in Groningen. Wij verhuren aan iedereen die rijplaten nodig heeft en bieden onze service door het hele land aan. Behalve rijplaten is het huren van draglineschotten, bouwhekken dranghekken ook mogelijk.

Rijplaten huren in Groningen? Vraag een offerte aan

Wilt u rijplaten huren in Groningen? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan, of neem eerst contact op voor verdere informatie. U kunt ons telefonisch bereiken via 06 – 532 194 67 of 0529 – 43 37 67, of per e-mail buiten kantoortijden.

Een offerte aanvragen gaat eenvoudig via het offerte formulier. Na het indienen van uw aanvraag krijgt u binnen 6 uur een reactie van ons.

Offerte aanvragen

 • MM slash DD slash JJJJ
 • MM slash DD slash JJJJ
 • Formaat: 400 x 100 x 2 cm
 • Formaat: 500 x 150 x 1,4/1,5 cm
  Formaat: 600 x 170 x 1,4/1,5 cm