Bouwplaats inrichting

Bent u op zoek naar attributen voor een bouwplaatsinrichting? Dan moet u bij Kolbe zijn. Wij verhuren verschillende materialen om de inrichting van een bouwplaats zo optimaal mogelijk te maken. U kunt bijvoorbeeld bij ons terecht voor stalen rijplaten, opslagcontainers en bouwhekken.

Wij bieden altijd service, advies op maat, scherpe prijzen en komen bij u op locatie leveren. Rijplaten kunnen wij voor u op een efficiënte en betrouwbare manier neerleggen. Bij ons kunt u alles huren voor minimaal één week.

Kolbe zorgt voor uw bouwplaatsinrichting

 • Rijplaten die gegarandeerd recht en schoon zijn
 • Ontvang binnen slechts 6 uur een vrijblijvende offerte
 • Stalen rijplaten verhuur vanaf €0,85 per dag
 • Stalen rijplaten die voor een stevige ondergrond zorgen
 • Door de goede dikte (minimaal 15 mm) buigen de platen minder snel krom
 • Ruime voorraden aan rijplaten
 • Stalen rijplaten verhuur: uitstekende service, advies op maat en scherpe prijzen
 • Onze rijplaten zijn van hoogwaardige kwaliteit
 • Eigen professionele schoonmaakapparatuur voor de rijplaten
 • Minimale huurperiode is één week
 • Specialist in het verhuur van bouwhekken, dranghekken, kunststof en stalen rijplaten en draglineschotten

Neem direct contact met ons op voor het huren van de bouwplaats inrichting. Middels het contactformulier hier naast kunt u direct een offerte aanvragen. U krijgt altijd binnen 6 uur reactie van ons. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Snelle offerte aanvragen

 • MM slash DD slash JJJJ
 • MM slash DD slash JJJJ
 • Formaat: 400 x 100 x 2 cm
 • Formaat: 500 x 150 x 1,4/1,5 cm
  Formaat: 600 x 170 x 1,4/1,5 cm

Rijplaten voor de bouwplaats inrichting

Wij bieden verschillende soorten rijplaten waarmee u de grond van uw bouwplaats kunt beschermen tegen vrachtwagens en andere zware voertuigen. Het kan namelijk gebeuren dat de grond verzakt als de zware voertuigen er zonder bescherming overheen rijden. Daarom is het verstandig om paden van rijplaten aan te leggen, zodat de grond beschermd wordt en niet kan verzakken. Zo garandeert u tevens dat de zware voertuigen niet vast komen te zitten op de bouwplaats.

Het is bij ons mogelijk om stalen en kunststof rijplaten te huren. De stalen rijplaten zijn 5-6 meter lang, 1,5 meter breed en hebben een dikte van 15 millimeter. De kunststof rijplaten hebben een afmeting van 4 meter lang, 1 meter breed en hebben een dikte van 20 millimeter. De stalen rijplaten zijn het meest geschikt voor zware voertuigen.

Vrachtauto volgeladen met rijplaten

Verschillende soorten bouwhekken

Voor het afzetten van de bouwplaats zijn bouwhekken een goede optie. Ook deze kunt u bij ons huren voor een scherpe prijs. Het is mogelijk om bouwhekken te huren met, of zonder zeil. Het zeil kan geleverd worden in zowel zwart als wit. Bij de hekken zitten kunststof voeten en voldoende klemmen en schoren voor de bevestiging. Zo wordt de stabiliteit van de bouwhekken gegarandeerd door ons. Wij leveren de bouwhekken in kratten van maximaal 25 hekken per krat. Onze bouwhekken zijn ook uitermate geschikt voor festivals en concerten. De hekken zorgen ervoor dat alle festivalgangers op veilige afstand blijven van het podium en alles in de juiste banen kan worden geleid.

Opslagruimte met een opslagcontainer

Voor de tijdelijke opslag op een bouwplaats, is een opslagcontainer een uitgekozen middel. Deze zeecontainers kunt u bij ons huren voor op een bouwplaats, maar ook voor een verbouwing of verhuizing. De opslagcontainers zijn ook geschikt om te gebruiken wanneer u uw huis verhuurt en uw spullen tijdelijk niet kunt meenemen. Een opslagcontainer wordt door ons naast uw huis geplaatst en er wordt een veiligheidsslot meegeleverd. Op die manier bent u ervan verzekerd dat uw kostbare spullen op de meest veilige manier worden opgeborgen. De opslagcontainers zijn waterdicht, van uitstekende kwaliteit en wij zorgen er altijd voor dat de container er aan de binnenkant netjes uit ziet. Het aanvragen van een vergunning voor een zeecontainer als tijdelijke opslag, is vaak niet nodig.

Vraag een offerte aan

Wilt u attributen huren voor de bouwplaats inrichting? Neem dan direct contact met ons op. Wij kunnen u voorzien van een vrijblijvende offerte. Deze krijgt u al binnen 6 uur, als u het contactformulier op deze pagina invult. Het is uiteraard ook mogelijk om contact op te nemen door te bellen. Dat kan op 06 – 532 194 67 of 0529 – 433 767. Verder kunt u ook een e-mail sturen.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over onze diensten? Ook dan kunt u gerust contact opnemen.