Bouwplaats inrichting

Bouwplaatsinrichting

Bouwplaatsinrichting attributen nodig, zoals stalen rijplaten, bouwhekken en opslagcontainers? Door de bouwplaats op een overzichtelijke manier in te richten, kunnen u en uw werknemers op een veilige en efficiënte manier werken. Wij verhuren verschillende producten voor de inrichting van de bouwplaats. U kunt bijvoorbeeld bij ons terecht voor stalen rijplaten waarmee u de grond van de bouwplaats beschermt, maar ook voor andere producten zoals opslagcontainers en bouwhekken waarmee u de bouwplaats op een veilige manier afzet.

Bouwplaatsinrichting van Kolbe

De voordelen van bouwplaatsinrichting van Kolbe op een rij:

 • Ontvang binnen slechts 6 uur een vrijblijvende offerte
 • Minimale huurperiode is één week
 • Ruime voorraden
 • Specialist in het verhuur van bouwhekken, dranghekken, kunststof en stalen rijplaten en draglineschotten
 • Levering door heel Nederland

Neem direct contact met ons op voor het huren van de bouwplaats inrichting. Middels het contactformulier hier naast kunt u direct een offerte aanvragen. U krijgt altijd binnen 6 uur reactie van ons. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Snelle offerte aanvragen

 • MM slash DD slash JJJJ
 • MM slash DD slash JJJJ
 • Formaat: 400 x 100 x 2 cm
 • Formaat: 500 x 150 x 1,4/1,5 cm
  Formaat: 600 x 170 x 1,4/1,5 cm

Rijplaten

Rijplaten zijn een belangrijk onderdeel van de bouwplaatsinrichting. Er bestaan verschillende rijplaten waarmee u de grond van uw bouwplaats kunt beschermen tegen vrachtwagens en andere zware voertuigen. Het kan namelijk gebeuren dat de grond verzakt als de zware voertuigen er zonder bescherming overheen rijden. Daarom is het verstandig om paden van rijplaten aan te leggen, zodat de grond beschermd wordt en niet kan verzakken. Zo garandeert u tevens dat de zware voertuigen niet vast komen te zitten op de bouwplaats. We maken onderscheid tussen kunststof rijplaten en stalen rijplaten.

Rijplaten van kunststof of staal

Het is bij ons mogelijk om stalen rijplaten en kunststof rijplaten te huren. De stalen rijplaten zijn 5-6 meter lang, 1,5 meter breed en hebben een dikte van 15 millimeter. De kunststof rijplaten hebben een afmeting van 4 meter lang, 1 meter breed en hebben een dikte van 20 millimeter. Deze zijn het meest geschikt voor gebruik op gazons en looppaden, aangezien deze het gewicht van stalen rijplaten in de meeste gevallen niet aan kunnen. De stalen rijplaten zijn het meest geschikt voor zware voertuigen zoals vrachtwagens en andere voertuigen.

Vrachtauto volgeladen met rijplaten

Bouwhekken

Voor het afzetten van de bouwplaats zijn bouwhekken een goede optie. Bouwhekken zorgen op een bouwplaats voor veiligheid, en op een evenement zoals een concert of een festival voor veiligheid én privacy. De hekken zorgen er namelijk voor dat alle festivalgangers op veilige afstand blijven van het podium.

Bouwhekken met of zonder zeil

We maken onderscheid tussen bouwhekken met, of zonder zeil. Het zeil bestaat in zowel zwart als wit. Bij de hekken zitten kunststof voeten en voldoende klemmen en schoren voor de bevestiging, waardoor de stabiliteit van de bouwhekken gegarandeerd wordt. De bouwhekken worden in kratten van maximaal 25 hekken per krat geleverd.

Opslagruimte met een opslagcontainer

Een opslagcontainer nodig voor het inrichten van de bouwplaats? Voor de tijdelijke opslag op een bouwplaats, is een opslagcontainer een uitgekozen middel. Echter zijn zeecontainers niet alleen geschikt voor bouwplaatsinrichting, maar kunnen ook uitstekend worden gebruikt tijdens een verbouwing of een verhuizing. De opslagcontainers zijn ook geschikt om te gebruiken wanneer u uw huis verhuurt en uw spullen tijdelijk niet kunt meenemen.

Opslagcontainer met veiligheidsslot

Een opslagcontainer wordt door ons geplaatst, inclusief een veiligheidsslot. Op die manier bent u ervan verzekerd dat uw kostbare spullen op de meest veilige manier worden opgeborgen. De opslagcontainers zijn waterdicht, van uitstekende kwaliteit en zien er aan de binnenkant netjes uit. Het aanvragen van een vergunning voor een zeecontainer als tijdelijke opslag, is vaak niet nodig.

Bouwplaatsinrichting nodig? Vraag een offerte aan

Wilt u attributen huren voor de bouwplaats inrichting? Neem dan direct contact met ons op. Wij kunnen u voorzien van een vrijblijvende offerte. Deze krijgt u al binnen 6 uur, als u het contactformulier op deze pagina invult. Het is uiteraard ook mogelijk om contact op te nemen door te bellen. Dat kan op 06 – 532 194 67 of 0529 – 433 767. Verder kunt u ook een e-mail sturen.

Ook voor stalen rijplaten verhuur kunt u bij ons terecht!

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over onze diensten? Ook dan kunt u gerust contact opnemen.

Waar bestaat bouwplaatsinrichting uit?

Onder bouwplaatsinrichting verstaat men het inrichten van een veilig en functioneel bouwterrein. Hierbij kunt u onder andere denken aan materiaal zoals rijplaten, opslagcontainers en bouwhekken.

Waarom is bouwplaatsinrichting belangrijk?

Een goede bouwplaatsinrichting is van belang voor de veiligheid. Dankzij de juiste inrichting van de werkplaats verloopt het proces op de bouwplaats veilig én efficiënt. Neem voor meer informatie over bouwplaatsinrichting gerust contact met ons op.

Bouwplaatsinrichting huren of kopen?

Wanneer u bouwplaatsinrichting nodig heeft, vraagt u zich waarschijnlijk af of het beter is om te huren, of te kopen. Wanneer u het materiaal vaak nodig heeft, loont het waarschijnlijk om de werkplaatsinrichting zelf aan te schaffen. Wanneer dit niet zo is is het raadzaam om te huren.

Wat kost het huren van bouwplaatsinrichting?

We verhuren bouwplaatsinrichting tegen scherpe tarieven. Wat het huren van werkplaatsinrichting kost, is geheel afhankelijk van het materiaal dat u wilt huren en de huurperiode. Vraag voor een indicatie van de kosten gerust een offerte aan.