20 ft opslagcontainer huren

Kolbe rijplaten en transport B.V gaat het assortiment uitbreiden met het verhuren van 20ft (6mtr x 2,5mtr) zeecontainers. We leveren en plaatsen de containers in eigen beheer. De containers zijn voorzien van ledverlichting en 220v stopcontact(en). Tevens is er de mogelijkheid om er uitneembare stellingen bij te leveren. Ze zijn makkelijk te gebruiken bij uw bouwplaats als opslag voor materialen of tijdens een verbouwing/verhuizing voor het opslaan van goederen.

Wilt u graag een 20 ft opslagcontainer huren, omdat u extra opslagruimte nodig heeft? Maak dan kennis met verhuurbedrijf Kolbe. Wij bieden containers aan voor zowel particulieren als zakelijke partijen en verenigingen. Onze opslagcontainers zijn leverbaar in heel Nederland. Als u ons inschakelt, profiteert u van uitstekende service, advies op maat en scherpe prijzen. Wij plaatsen bijvoorbeeld de zeecontainer graag voor u.

20 ft opslagcontainer huren bij Kolbe

  • Uitstekende service, advies op maat en scherpe prijzen
  • Gespecialiseerd in het verhuur van bouwhekken, dranghekken, rijplaten verhuur (stalen rijplaten en kunststof rijplaten), opslagcontainers en draglineschotten
  • Snelle levering op locatie
  • Ruime voorraad aan zeecontainers
  • Minimale huurperiode is één week
  • Snel contact: binnen 6 uur krijgt u een respons op uw vrijblijvende offerte-aanvraag

Bent u geïnteresseerd in het huren van een 20 ft opslagcontainer? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan door het offerteformulier in te vullen. Of kom met ons in contact als u meer informatie wilt ontvangen over onze opslagcontainers. U mag ons tijdens kantooruren bellen op 0529-433767.

Waarom stalen rijplaten huren?

Het materiaal staal kan zware belasting makkelijk aan. Stalen rijplaten kunnen eenvoudig dienen als tijdelijke verharding op terreinen waar zware vrachtwagens en bouwmachines rijden. Denk hierbij aan bouwplaatsen, parkeerterreinen en evenemententerreinen. Op festivals, evenementen en concerten figureert de rijplaat als looppad voor de bezoekers. Daarnaast beschermen de platen het straatwerk en bedekken ze gazons.

Bovendien hebben stalen rijplaten met een lengte van 6 meter het voordeel dat aanleggen heel snel en efficiënt gaat. Er is minder precisiewerk nodig vanwege het ruime oppervlakte.

Opslagcontainer creëert tijdelijk meer opslagruimte

Een 20ft (foot of voet) opslagcontainer is zeer geschikt voor het opslaan van diverse goederen. Met een zeecontainer creëert u tijdelijk extra ruimte voor opslag. Handig als u bijvoorbeeld gaat verhuizen en een tijdelijke plek zoekt voor uw meubels. Ook als u gaat verbouwen kan een container naast uw huis van pas komen.

Of als u een paar maanden in het buitenland verblijft en uw appartement verhuurt aan bijvoorbeeld studenten. Uw persoonlijke eigendommen kunt u dan veilig opslaan in een container. Een 20 ft opslagcontainer huren doet u bij Kolbe.

Uw goederen veilig achter slot en grendel

Uiteraard is onze zeecontainer waterdicht, van uitstekende kwaliteit en ziet de container er aan de buitenkant netjes uit. Daarnaast ontvangt u van ons een veiligheidsslot, zodat uw goederen te allen tijde veilig achter slot en grendel zitten.

Zeecontainer huren: vergunning nodig of niet?

Als u een zeecontainer wilt huren, is een vergunning aanvragen vaak niet nodig. Een vergunningaanvraag is wel aan de orde als u een opslagcontainer wilt plaatsen aan de openbare weg of op een parkeerzone. Twijfelt u of u een vergunning nodig hebt? Neem dan contact op met uw gemeente.

20 ft opslagcontainer huren?

Denkt u erover na om een 20 ft opslagcontainer te huren? Kom dan in contact met ons containerverhuur bedrijf. Neem voor stalen rijplaten verhuur ook contact op. Wij geven u graag advies op maat. U kunt contact opnemen door te bellen naar een van onze telefoonnummers: 06-53219467 of 0529-433767. Wij zijn ook bereikbaar per e-mail e-mail.

Direct een offerte aanvragen behoort ook tot de mogelijkheden. Vul dan ons offerteformulier in en geef uw wensen aan ons door. Wij sturen u dan binnen 6 uur een offerte op.